Alle kinderen/jongeren tussen de 7 en 15 jaar zijn van harte uitgenodigd naar de kinder- of jeugdclubs te komen.
Op de clubavonden doen we verschillende dingen. Een vast onderdeel van de avond is het behandelen van een gedeelte uit de Bijbel. Dit doen we aan de hand van een tijdschrift: Spirit, Bouwsteen of Bouwsteen Junior. Daarna wordt er meestal geknutseld of een spel gedaan. Ook wordt het gewaardeerd als je zelf met ideeën komt.
De clubavonden vinden eens in de veertien dagen plaats op woensdagavond 18.30 - 20.00 uur in ‘t Lichtschip. De data staan vermeld in de agenda op deze website. Als je meer wilt weten, kun je dat aan iemand van de leiding vragen

Het Zoeklicht (7-8 jaar)

De Wegwijzer (9-11 jaar)

De Windroos (12-15 jaar)